Sunday, 28 July 2013

Its never easy. Been so busy.



Hujung tahun punya plan, nak pergi USS dgn Huda. Ex-roomate pulak ajak pergi travel to Sydney dgn Indon..hujung tahun ni jugak katanya. By end of next year, Ainur tamat belajar dekat Barcelona sana which makes me very gedik-gedik to visit her before she finish her studies.  (boleh dia jadi travel guide aku kt Spain !) hehehe. Me want to jejak kaki to Nou Camp Stadium, beli jersi ada nama David Silva ke Messi ke. (Tapi Ainur cakap jersi sana mahal, around 70 Euro kalau xsilap aku) . Pastu Bella kawan si Ieka ngajak ke Jogjakarta. Bella ni aku kenal waktu kami sama-sama dgn Ieka pergi wedding kawan kitorang kt Penjara Kajang/ Bella ni amik Medik kt Indon sana. Dia ada ngajak pi sana and she's willing nk bawak kami jejalan. 

Semua cambest ! Semua menyeronokkan ! Super exciting awaiting omjayyyyy. 

*menari ballet*

gegas pergi bukak buku akaun cek duit.

*pengsan dan mulut keluar buih*


Mueehhehehehe. Woi nak travel woi. Hampeh punya perasaan. Lepas raya amik lesen InsyaALLAH pastu kena gigih cari kerja nampak gayanya. Pastu saving kaw-kaw punya.

Ekceli last few days aku ada usha vacancies kt hotel-hotel sekitar LGK ni. Westin Hotel, 5 star, international punya pastu ada lah dia punya sedara mara hotel kt oversea sana. Hotel ni ada vacancies ntk beberapa pisition. Aku berkenaan dgn Catering & Conventions. Tapi since this is the 5 star international hotel, aku kena consider gak. If aku ada rezeki ntk position tu, aku sure nnt mesti kena deal dgn wine etc..yelah, sebab that hotel pon ada organize conventions ada service catering bagai. Wine, hurm...sedap lagi air durian belanda, wakakaka ! Pikir balik, takmau ah kerja tu. Bwahahahaha. 

p/s : gua bz jaga adik kecik gua yg 4 bulan tu ; Nur Aisyifa Md.Zahir
p/s/2 : pray for my best, job hunting ! Lepas raya lah tapi.kehkehkeh. 




10 comments:

  1. dok kalut beli jersi barca kat sana buat pa...p pdg besaq lagi murah..haha..

    amboi bukan main kemaih nk jln...spain indon australia...hebat...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah, kalau bab berangan mmg no 1. harap2 dapat lah tunai impian tu, heh

      Delete
  2. Replies
    1. Kau kan bz ngajor budak2. aku maleh nk ganggu =p

      Delete
  3. semoga cita cita anda tercapai

    ReplyDelete