Thursday, 27 October 2011

Question mark.

jgn jadi cmni..tinggi diri = bodoh sombong ~! tak baekk wo0ohh :)


Assalamualaikum :) 
hye korang yg aku sayang ~! ngeh3x

Tak tahu. persoalan bertindih dengan tanda tanya. memerlukan kita bergerak dari ruang selesa. usaha mencari jalan selesainya. Tak tahu. tak beerti kita hanya duduk menikus di tempat sendiri. tanya orang sekeliling. rujuk pada yang pakar. ya, agak cliche ! tapi lebih elok rasanya betanya. umpama kita memanjat ke tempat yang lebih tinggi supaya mendapat pemandangan yang lebih jelas. bisa juga kita nikmati pemandangan yang lebih indah. panjat lah ke tingkat tinggi. Angkat tangan, lontarkan soalan yg bermain diminda. kalo pendam dalam hati, belum tentu ia selesai. Konklusi nya,  bertanya. Malu bertanya sesat jalan. sesat cari jalan pulang. kembali ke pangkal jalan laa :) huhu

tadi petang meeting. hurm,ada projek baru menyusul. bukan satu. bukan dua. tudiaaa! banyaknya upcoming events to be organized, to be part of the crew bla bla bla..just go with the flow laa..niat ntk belajar. 
 

nota kaki pakai selipar : tak sabaqq nk cuti Hari Raya Haji. nak kembali ke pangkuan keluarga :) rinduuu ~! pulang ke pangkal jalan jom !

9 comments:

  1. sabar ye...taklama dah nak cutii :)

    ReplyDelete
  2. malu bertanya sesat jalan....hehehe

    ReplyDelete
  3. ceq pon nak balik!!

    yeehoo.

    nanti lau apa2 aku roger hang naaa

    ReplyDelete
  4. Shafiqqah Shafie : yeay ! nk balik umah :) haha

    MISS COFFEE : kompas kan adaa :P hehe

    APi : ayah aku volleyball player,,ko main bola tampar ngn dia laa okay :)

    nub : raya ke4 nnt pi akademi koreksional wey,depan jeti nuh..aku ada majlis tang tu..jemput mai naa ~~

    ReplyDelete
  5. Salam kenalan dari shah. Tujuan shah singgah sini sebab nak ajak korang semua join FOLLOWER GIVEAWAY shah yang baru sahaja dilancarkan :)

    kalau berminat boleh join di sini ye: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html



    Giveaway: http://shah-cyber.blogspot.com/2011/10/giveaway-pertama-sc-di-blog-baru-ni.html

    ReplyDelete
  6. kalau pakai kaki ayam confirm susah cari jalan pulang. banyak halangan perlu ditempuhi.

    ReplyDelete
  7. gila nak balik cuti macam gila talak lu ni keh3...

    ReplyDelete